mooooeee

men hej
heheheh jag vet att jag har skrivit att jag skulle uppdatera ganska ofta meeeeeen ja , det gick ju som det gick men det är väl typ ändå ingen som läser den här heheheheh..
jaja, nu är höstlovet snart slut :(((((( men det var varit bra :) just nu sitter jag hemma hos min mormor och morfar å imorrn ska jag upp på stan med min mamma :) sen åker vi hem på lördag morgon . så sen blir det nog antagligen fiiest på lördag kväll ! :D(Y) men jaja jag ska skriva mer nån annan dag orkar inte skriva så mkt för ska gå å lägga mig nu, är verkligen aaaas trött .
byeeeeee
hahah , jag älskar dom här serierna!
haha ,jag bara älskar dom här serierna!

cause you had a bad day

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! jag råka nyss trycka på nått så hela mitt inlägg vart raderat!!!! :O:@@@@ okej sååå lugn....
jag skrev lite om att jag avr hemma idag igen , skulle gå till skolan på eftermiddagen! men det blev inte så..-.- eftersom jag ska till vårdcentralen kl TRE! -.- ska undersöka vad jag lider av ;D men missar skolfotot :( jag ville vara med på gruppbilden eftersom deet är ettans bild. men jaja !
sen ska jag nog om jag orkar åka till ikea med pappa å köpa saker till lägenheten ! :) sen ska jag nog träffa emma b eftersom att den jäveln åker till spanien imorrn! ;o ;( så ska vara med henne å säga hejdå å så :) sen ska jag mata hennes katter i helgen så hon ska visa mig vart allt är å så :)  okej orkar inte skriva allt som jag skrev förrut ;D 
sååå byeeeeeeeeee 

RSS 2.0