disorder

tjeeeeeeennnnniiiixxxxeeennnn
var ett tag sen men whatever
ny vecka.. men det ska gå braaaaaa, på torsdag är det karrofesten vilket jag taggar till 100% på!
det kommer att bli bäääästbästbäst. men kommer vara helt död på fredagen eftersom då ska man upp tidigt å ta sig iväg till skolan, men jag kommer nog att överleva!
iaf , i fredags så var jag med tjejerna vi åt tacos sen drog jag å issa till nattlandbandyn i lillån vilket var väldigt trevligt, man blev väldigt nostalgisk , jag ville bara hoppa in på planen å spela saknar det väldigt mmycket.
i lördags kolla jag å kristin på melodifestivalen andra chansen.. stor STOR besvikelse jag fattar inte vad det är för FEEEEL på svenska folket! ALLVARLIGT pernilla ist för pain of salvation , jessika andersson ist för pauline eller hur det nu var men asså SERIÖST jag fick ett utbrott! inte för att jag följer det så mycket men ändå, nått fel är det ju..
anyway...
det är soligt det är varmare snön smälter snön glider ner från taken (träffar förhoppningsvis inte nån i huvet så den dör) MEN HAPPYFACE! VÅREN KOMKOMKOM!
och juste jag saknar min figbat.
TJIIIINGGGGG

fuckin thailand tripper..

jaha, nu kom jag typ nyss hem. åkte med mamma när hon skjutsade emelie och hennes kompis till arlanda. så jaa nu är hon påväg till thailand väldigt tomt utan henne faktiskt. 6veckor!!!!!!!!!!! jaja det ska jag väl klara , tror jag hehe. ja imorgon ska jag till skolan , sen efter det blir det nog träna tror jag. sen  på kvällen träffa tjejerna och äta sen bär det av till lillån där vi ska kolla på nattlandbandyn :) mysigtmysigt.

yee me likeeeeeeee.


yeye

tjenis
länge sen jag skrev sist, och som ni ser har jag varit så otroligt duktig å fixat en ny header som jag finner väldigt mycket finare än den föra he-he. ja den är gjord i paint och jag ser mig inte direkt som en stor talang i detta så jag orkade inte lägga ner så mkt tid så det fick bli som det blev helt enkelt!
jag som många andra har tröttnat på snön väldigt mkt. sommar sommar sommar. kom kom kom. anyway..
imorgon åker emelie min syster min andra hälft min figbat till thailand i SEX veckor! am i gonna survive? maybe.
så jag åker med till arlanda för att ta ett sista farväl. haha det låter som hon ska dö. men jag tycker at det ska bli ganska jobbigt utan henne. men är samtidigt glad för hennes skull för att hon får göra den här resan. or am i? hmm.
jaja nu ska jag sova , och jag ska försöka blogga mer nu!
seeya would'nt wanna be ya!


RSS 2.0