new moon

hhhhhej
har inte skrivit på ett tag nu men har inte pallat.
men igår så var jag och tjejerna på bio och såg new moon! åh gud va bra den var! ni som inte har sett den; SE DEN! ah den var iaf vääääääääldigt bra ! :D längtar tills den tredje filmen kommer och jag har hört att den ska komma i juni 2010 och det är ju inte så jäätte långt kvar he-he ;D sen åkte vi till hovsta å tog det lugnt sen gick dom hem så då satt jag vid datorn ett tag sen gick jag å la mig :)

kärleeeek <3

evil injection.

hi there
igår var det skolan och det gick fort faktiskt :D sista lektionen flumma emma å jag haha :D
sen efter skolan så drog jag å emma till mässan och möter fetaste kön.. men det gick ganska fort vi behövde bara stå en timme utomhus sen när vi väl kom in så gick det fort å vi fick våran lilla spruta. det gjorde inte så ont det sved bara till lite. :) men efter har man skit ont i armen jag kan typ inte röra den nu :o och så har jag fått lite feber -.- så är hemma från skolan idag.
byeee

ghost town

moe
har inte skrivit på hela helgen men har inte orkat och vet inte riktigt vad jag ska skriva och då blir det inge kul!
men iaf i fredags sluta jag typ tolv som vanligt så då åkte jag hem (pappa) och vila å fixa lite mitt rum med soffan å så! sen åkte jag upp på stan å träffa kristin , vi gick till friskis och svettis å fixa gymkort! härligt! sen gick vi å hyrde filmer :D sen så gick vi å åt på bara vara. mums! efter det så gick vi hem till mig (pappa) å typ chilla lite haha sen kolla på idol , och jag vill bara säga att jaa min favorit är absolut calle!♥ men iaf sen så kolla vi på step up ! sen dagen efter kolla vi på step up 2. älskar dom filmerna!♥ sen iaf så åkte vi till hovsta å fixa med lite bilder , sen gick vi till kajsa där alla vi tjejer skulle vara å äta tacos å mysa, det var mysigt :) sen igår så dega jag som man ska göra på en söndag :D på kvällen åt jag subway! love it!
sen skola idag då helt okej faktiskt :) nu är jag hemma hos pappa å vet inte riktigt vad jag ska göra.. men det är as dimmigt ute , det är värsta spökligt :o men jaja.
byeee
jag hade tänkt att lägga ut bilder för jag hade tagit med min externa hårddisk.. trodde jag! men nej..

onsdag

hejhej
skrev inget igår orka inte ;D
men igår iaf så var det skola lite segt menmen det funkar :) efter skola så åkte jag å emma hem till henne å bytte om sen ta tandmcykeln till stallet å ge en katt mat sen städa lite där :) sen cykla vi hem till mig å baka chokladbollar! m u m s :D sen gick hon hem då dega jag lite bara.
idag så började vi 12.20 fett skönt :D sov till tio! bara tema lektioner men jag tyckte att det rulla på ganska bra faktiskt :) sen efter skolan åkte jag upp på stan för att möta kristin på kulturskolan , vi gick till friskis och svettis för tt skaffa gymkort! tyckte att det var dags nu att komma i form he-he , men det gick inte att fixa idag för man var tvungen att ha förälders tillstånd så vi får fixa det en annan dag! :) sen iaf så pkte vi hem till mig å lekte sen drack kaffe :D och nu ska jag gå å lägga mig ! godnatt!


fick bli en bild från i vintras, bara föratt jag vill åka skidor nu!!! det är emelie,villiam,jag och kristin på toppen i björnrike! :)


fotbollsgalan.

sitter nu å kollar på fotbollsgalan! :D det är så mysigt. och bra för den delen. ;D
och henrik larsson har ju lagt av nu :( och du visade en film som en hyllning väldigt bra tycker jag :) han har verkligen gjort otroligt mycket i sin fotbolls karriär! så otroligt duktig är han. men jag tyckte att det var tråkigt att han inte var där när dom väl hade en hyllning , men jaja. tack till henke för allt han gjort för sverige inom fotbollen iallafall! :')


riktig sötnos tycker jag :D

iiikeeeaaa

well hello there!
skola idag , och dagen var faktiskt helt okej :) haha jag å emma flumma ganska mycket idag :D speciellt på tyskan:D men iaf efter skolan så åkte jag å papsy (det är pappa för er som är inkompententa å inte fattar det) till ikea! där köpte vi en soffa eller ja delar som man bygger ihop till en soffa , sen ett bord till mitt rum! :) så nu börjar det bli "mer färdigt" i mitt rum, har bara dom tomma väggarna att dekorera sen :) men jag har mina idéer så det kommer nog inte att ta så lång tid. wellwell här kommer bilder på mina införskaffade saker :D


den ena delen, det är hörnet.

den andra delen som ska sitta ihop med hörnet.

och så soffbord!


söndagsångest.

okej jag hatar söndagar! söndags ångest sen jag vaknade idag. skola imorrn en HEL vecka famför mig innan det är helg igen :o jobbigt. jaja jag ska inte klaga :)
jaja, idag så har jag degat lite sen så åkte jag till ikea med pappa. å sen åkte jag emelie,wilma å pappa å åt på olearys eftersom det är fars dag! :) mysigt mysigt. ja kom hem för en liten stund sen så har ine gjort så mycket mer. ska nog gå å lägga mig snart så jag orkar med morgondagen. och förresten så längtar jag jätte mycket till jullovet! så jag hoppas att dom här veckorna kommer att gå hyffsat fort :) men det brukar bli så ibland att det rullar på när man kommer in i skolarbetet. och sen längtar jag till new moon! har höga förväntningar  på den så hoppas att den är bra! men det tror jag att den kommer att vara också :) wellwell




och så slutar vi dagen med min favorit serie! och därmed ett gott skratt! :D

<3

älskar den här låten. jag tycker att alla som inte har hört den ska läsa den.







Varför längtar du
till den dag då du ska fylla sju
Varför skynda på
när den tiden snart är här ändå
och det liv som du har
alla tusentals dar passerar på ett litet kick
Så mens ditt hjärta slår an
passa på om du kan
fånga varje ögonblick.
Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är hopplöst kär.
Du som inte än börjat måla dig kring ögonen
tänt en cigarett
hört på Bowie eller Nazareth
fått ett streck i kemi
vart på kurs i Torquay
färgat håret blått
vart så full så du spytt
då din oskuld flytt
behöver inte ha så brått.
Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är hopplöst kär.
Och plötsligt så har du nått fram till den dag
då du ligger och tänker som jag
Varför längtar du så,
när det går så fort ändå.

Första gången som du ska hålla nån i hand
Första gången som du ska kyssa någon man
Första gången som du är riktigt kär
Första gången som du ska falla ner i gråt
Första gången som du ska tigga om förlåt
Första gången som du är hopplöst kär.

1:a gången av magnus uggla.


yo my broooooooo

yooooo
idag degade jag som en deg på förmiddagen. sen så vid två så gick jag till emma å åt våfflor :D sen åkte vi till my dad å hämtade lite saker. sen så var vi hos emma sen gick vi till mig , å så kolla vi runt på internet efte foderhäst till mig :D kanske ska ta hem en till våren! :) sen iaf så gick hon hem å åt, sen åkte vi tillcopp å köpte lite godis :D sen hem till mig å vara barnvakt till wilma min lillasyster. sen kolla jag å emma på filmen män som hatar kvinnor, den var riktigt bra men välidgt sjuk å hemsk! sen gick hon hem lite innan ett , å nu sitter jag h'r å lyssnar på musik ska nog gå å lägga mig snart tror jag :)
byeeee

kebab

jag åh emma smsa lite under idol! :D
jag; Hata Rabih! :O:O:O:O:O:O:O
emma; SOM FAN :O så jävla äcklig röst!
jag; Ja!:O han är verkligen ASDÅLIG :O
emma; ja det är ju bara hans jävla kebab släkt som håller honom kvar :O
jag; HAHAHAHAHAHAHAH
lite senare...
jag; mohahahahahah kebaben åkte ut! (6'
emma; WOOOHOOOO
okej , ni kanske inte tycker det var kul men när emma skrev det där med kebab släkten så höll jag på att dö av skratt :'D
byeeeee

snusk idol

kolla på idol nyss. och jag verkligen älskar kalle! jag tror att jag är kär i honom! haha men allvarligt han är för underbar tycker jag , är det ingen som håller med mig?! han har sån utstrålning, och sjunger som ah jag vet inte vad! och så är han så otroligt söt! :D och såklart så är erik min favorit också! och jag tror faktiskt att dom flesta förstår mig då. hans röst är ju nästan för bra för att vara sann den är så kraftfull och såklart så är han otroligt snygg och har utstrålning han med. så jag vet inte vem jag vill ska vinna gillar båda lika mycket! haha.
och nu till en annan sak! RABIH ÅKTE UT! och förlåt till alla er som var ett fan till honom. men fyyyyyy va skönt att han åkte ut han kunde ju verkligen inte sjunga , han sjöng ju jätte ofta falskt. jaja ni fattar jag gillar inte rabih ;D jaja!
byee

my man , my saver of idol


weell.. who said you couldn't have two men?

fredakkkkkk

hii theeeere
skolan var inte så jobbig eftersom vi sluta halv tolv! (y' efter skolan så var jag med emma ett tag men sen åkte jag till mamma för emma skulle till stallet :) sen åkte jag till stan med emelie å fixa lite saker , sen hem å äta tacos med mamma å systrarna , mysigt :)

everybody is allowed ego pictures!


rise and shine

god morgon!
härlig morgon, not.. det är alldeles grått ute och blött inte så härligt om ni frågar mig.
men jaja , nu är jag klar ska cykla till skolan om 10 min. det är fredag idag så härligt! jag har ju ioförsig bara gått i skolan en dag den här veckan men ändå! haha. slutar tolv idag som alla andra fredagar och det är faktiskt väldigt skönt! sen ska jag iaf upp på stan en stund tror jag men har inte riktigt bestämt mig än får se hur det blir :) jaja! ha en bra dag!
byeeeeee

me dont like slask

hiiiii
idag var jag i skolan! vi hade matte och engelska det var väl helt okej , sen efter lunch så var det en gubbe som hade föreläsning om hur livet är i colombia , om ungdomsgäng som får order av vuxna ledare att skjuta ihjäl människor och massa sånna uppdrag! verkligen hemskt tycker jag. och han hade varit där å pratat med massa som hade hållt på med sånt som hade suttit eller sitter i fängelse för det , och dom hade sagt hur mycket dom ångrar det och så. sen så har han typ anställt massa sånna som hjälpte honom att åkarunt i den staden som anses vara det kriminelaste staden i världen och typ pratat med sånna här gäng och försökt att få dom att sluta , och det funkar på en del. sen så bygger han och hans anställda och massa andra som jobbar frivilligt skolor och olika hus. väldigt bra faktistk tycker jag :) och sen så sa han att man gärna fick vara med att hjälpa , så jag emma tog ett varsitt sånt papper för jag skulle verkligen tycka att det var intressant att se hur dom lever men ändå ganska hemskt men det är ju verkligeheten och jag tror inte att många fattar att det kan vara så hemskt i andra länder, för vi i sverige har det ju trots allt väldigt väldigt bra! jaja nog om det!
sen slutade vi och då åkte jag å emma hem till mig och typ fika lite å satt vid datorn. sen skulle vi ta bussen in till stan eller ja upp på stan eftersom det är inte så långt he-he. men vi missa den såklart! så vi fick gå upp å det var ju världens snöstorm! inte så kul.. såg ju ut som en blöt katt -.- men jaja sen mötte vi kajsa,issa och kristin och vi gick å fikade på njuta! :) väldigt mysigt! sen nu så sitter jag här å funderar på att ta ett varmt bad!:D
min inlägg kommer som sagt inte vara så roliga eftersom jag inte har några bilde på den här datorn menmen!
byeeeeeeeeee

snöw

hallåhej
var med kristin en stund förut, hon kom förbi här å vi tog en fika här hemma hos mig och sen satt vi vid datorn och spela roliga spel och kolla på roliga filmer 8) riktigt kul faktiskt :D sen följde jag henne till bussen och det var faktiskt riktigt skönt att komma ut en liten stund eftersom jag har legat inne sen i söndags! :) sen iaf när hon hade åkt hem så skruva jag ihop mitt sängbord och pappa hjälpte mig att sätta upp min spegel! det börjar smått bli klart i mitt rum och det är riktigt skönt! fast det finns lite saker kvar som jag ska göra t.ex sätta upp bilder+en tavla och sen ska jag nog inföskaffa mig en fotölj eller en liten soffa har inte riktigt bestämt mig för vad än! men den ska iaf vara rosa! det är nämligen rosa och vitt som gäller i mitt rum nu ! riktigt fint tycker jag :) kommer nog lägga upp bilder på mitt rum sen när jag är klar med det :D
jaja nu ska jag göra mig iordning och gå å lägga mig för jag ska nämligen försöka ta mig iväg till skolan imorrn! känner verkligen att jag behöver det! :)
byeeeeeeeeeee

mr happyface

hemma idag igen , inte så kul meeen jag vill ju inte riskera att bli sjuk igen så :)
åkte till pappa idag , så har inga bilder på den här datorn så det kommer nog att bli lite tråkiga inlägg ett tag nu menmen ! sitter å kollar på tv , det finns ju inte så mycket annat att göra , men jag ska nog fortsätta på det där provet som dom gjorde innan lovet som jag har fått hem nu , och det var ju gaaanska jobbigt :o men jag klara det (H) och jag vill ut å ta frisk luft men jag vet inte om jag orkar eller om det är så smart eftersom att det är ganska kallt ute och då kanske jag blir sjuk igen -.- OCH gott folk det snöar ute! jag vet inte riktigt hur känner för det men det är väl mysigt ! fast jag gillar inte kylan , men jag längtar som bara den till jullovet he-he var nyss lov och jag har ju inte vart i skolan för att jag har varit sjuk men iaf jag längtar tills man börjar ta fram julsaker det är så mysiigt :) ah jag har inte så mycket mer att skriva nu så.
byeeeeeee

if you got the money

okej jag har bara en sak att säga! GE MIG PENGAR! jag vill köpa massa saker , men har inga pengar :((









och det här är bara några få saker jag vill ha!

boooooring

well hello there!
hemma idag igen då.. inte så himla kul om ni frågar mig -.- jag har inte så hög feber längre iaf , men jag har ont i halsen och i huvet å det strålar ner i nacken sen ner i ryggen. menmen ska inte klaga :D
idag har jag inte sovit så länge iaf , men det vart ingen tandkäkare för jag orkade inte det. å just nu kollar jag  på tv, sen ska jag fixa nått att äta sen tror jag att jag ska plugga lite som sagt. och jag vill ha jätte mycket pengar! inte för att det hör hit meeeeen , jag vart så sugen på att nätshoppa! jag hittar ju as mycket jag vill ha! men problemet är att jag har iinga pengar just nu -.- men jag har ju ett jobb på gång ! :D på ett café som heter vardagsrummet där min gamla lärare från lillån äger (suheyla) , jag å kristin var där för ett tag sen å jag skulle söka jobb men då sa hon att vi båda kunde få ett jobb å det var ju bra :D roligt att jobba med kristin:D<3 fast vi kommer nog inte få jobba så mycket med varandra menmen :) hon ska iaf höra av sig snart om när vi ska få jobba å så :)
jaja nu kommer det lite bilder från när jag å emelie var ute  å tog bilder i det fina höstvädret! :)
byeeeeee








hope you like em' !

cry me a river shitface

hej igen.
klockan är halv ett och jag är fortfarande vaken eftersom att jag inte kan somna :(( för jag har feber och ont i huvet å det strålar ner i nacken så jag kan helt enkelt inte somna.. så det blir nog ingen skola för mig imorrn heller :/ det är verkligen aaaaastråkigt att vara sjuk å bara sitta hemma som en fet deg -.- menmen! sånt får man leva med ibland.
men mamma var i skolan å hämta grejer till mig idag , så jag kan göra det där provet som jag skulle ha gjort innan lovet meeeen jag var ju sjuk då med.. men jag ska iaf göra det hemma imorgon så att jag inte ligger för mkt efter i skolan. :)
jaja nu ska jag lägga mig igen å försöka sova lite så jag inte sover halva dagen imorgon med , för jag ska nämligen till tandläkaren om jag orkar , och så ska jag ju läsa igen lite från skolan! ;)
byeeee

bild från när jag å emelie var ute å tog bilder :) fler kommer nog snart!

sick. HIGH FIVE!

hejhej
sjuk .. IGEN!!! asså jag får ju utbrott. jag har feber ont i halsen och nån fruktansvär huvudvärk :( asså det för ont ner i nacken och käkarna så har typ inte ätit nått på hela dagen för jag kan inte -.- och så har jag ingen matlust.
men JAJA! höstlovet är slut nu ja.. tycker att vi borde få ha en till vecka, för den här veckan har verkligen gått ASfort. men jaaaaaaaaaaa jag har inte så mycket mer att skriva. får se om jag orkar ta mig iväg till skolan :)
byeeeeeee

RSS 2.0