kvällsfika

jo att jag å mina tre vänner som jag för övrigt typ smågillar ganska mycket, var och fikade på järnvägs cafét som ligger i stan och har öppet till kl ett på natten! vi drack kaffe och åt gigantiska bullar , awessoooommee! jag tycker att det är väldigt bra att dom har öppnat ett sånt café som har öppet så sent på helgerna så man kan gå dit å sätta sig å umgås med vänner. istället för att göra som alla andra som inte har ett liv å gå å sätta sig på härliga mc donalds.... men iallafall så satt vi där och pratade om att i örebro är det tydligen viktigt att ha status för vissa. då är man ju så himla cool och ökänd och väljer ut vilka man kan vara vän med. det är som min goda vän klara säger; det är som förr i tiden med klass samhället, den här pyramiden att längst ner har vi bönder sen kommer typ präster och sen adeln o.s.v.. det är ganska sjukt. men sanning.
jaja , jag vill säga också att klara,kristin och issa ni är aa jag vet inte , underbara , en så himla viktig del av mitt liv bara så ni vet!


underbart!!!! looovvveee!

And so castles made of sand fall in the sea, eventually.

Jag vet att jag sa att jag skulle skriva oftare men det blev inte så men ska väl försöka , för det är ju kul när man väl börjar och är igång!

Carpe Diem är väl ett citat alla har hört? Fånga dagen, och det tycker jag att man ska göra jag menar om vi nu lever som vi gör ska vi vara glada att vi gör det och inte ta livet med en nypa salt så att säga. Jag kan få panik när jag tänker på hur fort allt går. Att jag redan i år fyller 18 år, eller typ bara att man märker hur fort en vecka går. Visst längtar man till sommarlovet och tills man fyller 18 ,tills man tar körkort , tills man tar studenten. Det gör man verkligen! Men så tänker jag lite längre som man kanske inte ska göra eftersom det är bäst att bara leva i nuet. Men att jag t.ex. längtar väldigt mycket till sommarlovet , men det är ju faktiskt mitt sista sommar lov.. Sen när man tar studenten vad ska man göra då? hahah. Och allt kommer att förändras och det är inget man kan stoppa , men det är bra också men samtidigt får jag lite panik. Men som jag sa man ska leva i nuet inte tänka så mycket på framtiden , det blir bäst så! Då lever man. Man ska ta tagen som den kommer och göra den till något bra istället för att gå runt å vara nere eller tänka på framtiden hela tiden. Crea Diem är faktiskt ett citat jag gillar bättre än Carpe Diem. Crea Diem betyder; Skapa Dagen.
Ja nu är det fredad iaf , redan igen haha. SÅÅ ikväll blir det nog roligheter!


gammal bild, men gillar den starkt. this is eternal.


RSS 2.0